Într-o locație de vis, la Hanul Bucovinei, în Câmpulung Moldovenesc, s-a desfășurat un concurs puternic de șah rapid la care au participat peste 70 de concurenți din mai multe județe.

Arbitrajul a fost asigurat de către domnul Chirilă Radu – Cătalin, președintele Colegiului Central de Arbitri din cadrul Federației Române de Șah, secondat de Marius Măgurean și Dan Andrei Timu.

Felicitări organizatorului concursului, domnul Vasile Țimpău,  partenerilor și  sponsorilor care au sprijinit la desfășurarea acestui eveniment deosebit: Primăria Câmpulung Moldovenesc, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, Hanul Bucovinei, BTD Studio, MOLDI, First GYM, Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc, Băcănia Fermei, Comoara Rarăului, Calcarul SA.

Clubul Sportiv Șah Suceava a fost reprezentat de 21 de jucători care au  luptat pentru premiile generoase puse în joc,  dintre aceștia 9 s-au aflat la finalul concursului pe lista câștigătorilor.

Jucătorul sucevean cu cel mai mare coeficient ELO, 2244, Pădurariu Mihai-Edward, legitimat la ACS Acb Ineu s-a clasat pe locul al patrulea iar fratele lui, Pădurariu Dimitrie-Nicolas, legitimat la Cs Șah Galati a câștigat locul al doilea la categoria U16.  

Remarcăm prezența jucătorilor din Rădauți, a instructorului de șah Costea Ciprian, alături de elevii săi: Roșcăneanu Sofia, Druță Antonia, Ștefănesi Bogdana, Coroamă Eduard, Miron Constantin, Miron Alexie, Miron Nectarie și Miron Ioan.
Clubul copiilor din Gura Humorului a fost reprezentat de domnul profesor Tiron Maricel si juniorii Șandru Daniel și Antonesi Gabriel.

Au fost două zile pline de emoții și suspans la finalul cărora s-a impus jucătorul Saioc David, legitimat la CSS Nr2. București.

Fiindcă șahul este un joc pentru toate vârstele, la final au primit câte o medalie cel mai tânăr jucător, Purusniuc Marcu (5 ani si 2 luni) și cel mai vârstnic jucător Ghilea Andrei (88 ani), președintele CS Șah Suceava

La final, dorim să mulțumim sponsorilor și partenerilor clubului CS Șah Suceava, cei care ne ajută să contribuim la dezvoltarea și promovarea șahului în județul Suceava:

1. Construct Instal Power Suceava

2. Pensiunea Meteora Suceava

3. Agremin Srl Roșcani

4. Fundația “Bursa Pentru Viață”

5. Business Update Srl

6. Simply Mind Studio

7. Lovely Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *